Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

συνελευση

συνελευση


38 σχόλια:

  1. Έχω την ποιητική συλλογή του σίλα αν ενδιαφέρεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πα να βάλεις εικονίδιο εσυ μικρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xthes to vrady eida ena oneiro. oti imoun se mia spilia ki etrwga ampelofasoula. tsigarista, me to kremmydaki tous, ti ntomatoula tous, to maintano tous. dystyxws afto simainei thanato. mia alli fora pou to eixa ksanadei, eixe pethanei enas mpatzanakis mou, ton pire apo katw i alwnistiki mixani. koita twra ksafnika! telospantwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανήσυχε μπλογκάκη, χαίρομαι που σε γνώρισα και rip στον μενέλαο

      Διαγραφή
  4. Πολύ φοβάμαι πως κολλήσαμε Ανήσυχο Μπλογκάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαρσον ειναι κανονικα το επιθετο μας, αλλα προτιμαμε το Μπλογκακης για συναισθηματικους λογους. Ειναι το ιδιο επιθετο που ειχε και ο συνμακαριτης ο παππουλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καποιες φορες στη ζωη μας πρεπει να στεκομαστε στο υψος των περιστασεων αλλα και στο δικο μας υψος. Οφειλουμε να παραδεχομαστε οτι παρολο που μερικες καταστασεις ειναι δυσκολες και ασυμβατες με τη ζωη κυριολεκτικα και μεταφορικα, εμεις αναγκαζομαστε να υποστηριζουμε τη φυση μας η οποια λεει οτι ειμαστε αντρες και δεν κλαιμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ομως, τρογλοι, τι κι αν εισαι αντρας; τι κι αν εισαι γυναικα; τι κι αν εισαι ασβος; ε;;;; τι;;;;; Ο θρηνος δεν υπολογιζει τιποτα αντιπροσωποι! Ουτε καρδια ουτε ψυχη ουτε μυαλο ουτε φυλο ουτε ηλικια ουτε καν κουρεμα!!! ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    Την τελευταια μερα της ανθρωποτητας, δηλαδη σημερα, ηλθα αντιμετωπος με ενα τραγικο γεγονος στη ζωη μου. Το γεγονος αυτο με ταραξε συμπουρμπουλα και συθεμελα και μανιωδως καθως ηρθε απροσμενα και ανιδιοτελως τουτο το πρωινο του Οκτωβρη στις 9 του μακαριτη και 34 λεπτα και 27 δευτερολεπτα ακριβως. Το γεγονος για το οποιο σας μιλαω εδω και 12 γραμμες ειναι η κηδεια του βλαχου αδερφου μου Μενελαου Μπλογκακη. Λαρσον ειναι κανονικα το επιθετο μας, αλλα προτιμαμε το Μπλογκακης για συναισθηματικους λογους. Ειναι το ιδιο επιθετο που ειχε και ο συνμακαριτης ο παππουλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημερα το πρωι προς μεσημερακι μαζευτηκαμε με καποιους αλλους ανθρωπους στον ιερο ναο αγιου Μυρτοδουλου στο ανω νεκροταφειο και κλαψαμε βαθεια απο τα ματια μας για τον καλο μας αδερφο Μενελαο. Κλαψαμε κλαψαμε κλαψαμε ωσπου δεν ειχαμε αλλα υγρα δακρυα να δωσουμε και αναγκαστικα σταματησαμε. Επειτα, προχωρησαμε με βημα αργο και βασανισμενο στο βρωμερο κυλικειο του πιο βρωμερου νεκροταφειου να πιουμε το καθιερωμενο καφεδακι. Δυστυχως δεν εχει freddito παρολο που οσες φορες παγω εκει για καφε το ζηταω, οποτε υποχρεωθηκα να πιω τον ταπεινοφιλο ελληνικο καφε. Στη συνεχεια με τα παιδια θυμηθηκαμε ιστοριες του μακαριτη και γελασαμε και αναπολησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βεβαια η ζωη του ηταν πολυ βαρετη οποτε αυτο κρατησε 7μιση λεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετα σηκωθηκαμε και φυγαμε, χωρις να παραλειψουμε τις χαιρετουρες και τα χαιρετισματα και τις συλληπητηριες ευχες στους συγγενεις του αποθανουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θυμαμαι επακριβως τα λογια που ειπε ο παπας για τον αδερφο μου. <> Δεν θα τα ξεχασω ποτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον τελευταιο 1,5 μηνα ακριβως η σχεση μας με τον Μενελαο ειχε ψυχρανθει παρα πολυ μιας και προτιμουσε να περναει την ωρα του κανοντας καλλιτεχνικο πατιναζ λογω προετοιμασιας για τους επομενους Ολυμπιακους Αγωνες, και οχι κανοντας παρεα μαζι μου. Η συμπεριφορα του με ειχε πληγωσει πολυ και μια μερα ενιωσα οτι ειναι νεκρος για μενα. Και ετσι σημερα του καναμε την κηδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι κανονικη κηδεια γιατι δεν ειναι πραγματικα πεθαμενος, απλα πηγαμε στο συνοικιακο νεκροταφειο και προσποιηθηκαμε οτι η τρεχουσα κηδεια ηταν του Μενελαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KARDEş TüRKüLER lyrics : "TENCERE TAVA HAVASI (Sound of Pots and Pans)"

    Bir öyle bir böyle kelamlardan, yasaklardan
    İllallah
    Başına buyruk kararlardan, fermanlardan
    İllallah

    Aman aman bıktık valla
    Aman aman şiştik valla
    Bu ne kibir, bu ne öfke
    Gel yavaş gel, yerler yaş

    Satamayınca gölgelerini
    Sattılar ormanları
    Devirdiler, kapadılar
    Sinemaları, meydanları
    Her tarafın AVM'den
    Geçesim yok bu köprüden
    N'oldu bizim şehre n'oldu
    Hormunlu bina doldu

    Aman aman bıktık valla
    Aman aman şiştik valla
    Bu ne kibir, bu ne öfke
    Gel yavaş gel, yerler yaş
    Gel yavaş gel, yerler yaş...

    Hüsnü perişan oldu bibaht kaldı aziz İstanbul
    Bu gam, bu gaz bu kederle
    taş kalmadı taş üstünde
    Ne oldu sana böyle, söyle söyle söyle....
    Seni böyle istemem, istemem
    Ammaan...

    Aman aman bıktık valla
    Aman aman şiştik valla
    Bu ne kibir, bu ne öfke
    Gel yavaş gel, yerler yaş

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. [b]ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕ ΦΙΜΩΣΗ ΣΕ ΣΤΥΣΗ ΟΡΘΗΣ ΓΩΝΙΑΣ[/b]

    Φίλες, Φίλοι,

    η τιμή που μου κάνατε να είπω δύο λόγια εις την συνέλευσιν είναι τεραστία. ένα εύγε και ένα χου χου χουρέι δια τον ούρφ που μας έδωσε ετούτη την ευκαιρία.

    στο σημείο αυτό θα ήθελα να πιω λίγο νερό, στέγνωσε το στόμα μου κουβαλάγαμε κάτι τενεκέδια με λάδια στην συναγωγή το πρωί
    [παύση, ακούγονται γουλιές, κάποιος την αμόλησε]

    ερωτώ κυρίες και κύριοι. ποιούς πολεμούμε;
    και απαντώ. τους οχτρούς και τις μύγες.

    και ποίος πρέπει να είναι ο ύψιστος στόχος;

    ο στόχος σύντρολλοι είναι και θα παραμένει ΕΝΑΣ.
    το twitter να ποστάρει άρθρα από το FRESKO και ουχί το αντίστροφον. δεν υπάρχει κανείς λόγος να γεμίζουμε το φρέσκο με τουιτερομαλακίες. απεναντίας, πρέπει να μπολιάσουμε
    το ίδιο το τουίτερ με τις αρχές και τις παραδόσεις του φρέσκου. να γεμίσουμε τούτον εδώ τον ταπεινό ιστότοπο με τα νάματα των ένδοξων συντρόλλων μας που χάθηκαν στον βωμό της καθημερινότητας. να κάνουμε το φρέσκο γνωστό στα σόγια και τις
    κυράτσες του τουίτερ. να μας λοιδωρήσουν και να χαμογελάσουμε με σαρκασμό στα μούτρα τους. >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >>
      εν όψει των εκλογών, προτείνω να φρέσκο να παρέχει τον χώρο για ένα debate.
      κάθε πολιτικός χώρος θα μπορεί να εκφραστεί με έναν (1) εκπρόσωπο ο οποίος θα έχει γνωστό ακκάου στο τουίτερ. οι ντιμπειτιαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν σε 9 1/2 ερωτήσεις κοινές για όλους που θα έχουν συνταχθεί από την αναθεωρητική συνέλευση του φρέσκου και στην συνέχεια να απαντούν στις ερωτήσεις των προβάτων, των τραγιών και των λάμα που θα παρακολουθούν.

      στο σημείο αυτό βεβαίως προκύπτει ένα σοβαρότατο ερώτημα : βυζγιά ή κώλοι;

      ξέρω περιμένετε την δική μου άποψη.
      αλλά όχι, δεν θα σας κατευθύνω εγώ. ελεύθερα μόνοι σας στις κάλτσες θα ψηφίσετε.
      αλλά, καθότι υποχρεωμένοι ως είστε από την ίδια την δημοκρατία να αποφασίσετε για το καλό όλων μας, σας ενημερώνω πως όποιος δεν ψηφίσει κώλους θα τρώει ban.
      >>

      Διαγραφή
    2. >>
      ακολουθεί σύντομη περιγραφή υπολοίπων θέσεων που προτείνω για ψηφοφορία :

      - τυχόν σκληρό πορνό και λοιπά θεάματα θα ποστάρονται μετά τις 11.30 το πρωί και όχι νωρίτερα γιατί ξυπνούν οι γέροι χαράματα, μπαίνουν στο φρέσκο και μετά όλη μέρα σέρνονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

      - φασιστικά εμετικά ποστ θα ξυρίζονται επιτόπου κόντρα σούφρα.

      - απαγορεύονται κοπρολαγνικά ποστ. η ουρολαγνεία επιτρέπεται σε στάλες μόνο.

      - κάθε συντάκτης στο φρέσκο θα έχει τουλάχιστον τρεις (3) λογαριασμούς, ώστε να μπορεί να κλιμακώνει το τρολλάρισμα κατά το δοκούν. οι σύντρολλοι της γενικής αναθεωρητικής πλατφόρμας θα υποχρεούνται να ανακοινώνουν prive τους 2 από τους 3 λογαριασμούς αναμεταξύ των. δλδ κάθε ένας θα γνωρίζει μόνο τα 2 εκ των 3 ψευδώνυμων κάθε σύντρολλου. το ευρύ κοινό του φρέσκου θα γνωρίζει μόνο τα βασικά μας ψευδώνυμα, δλδ 1 μόνο, που συναντά και στο τουίτερ ή και αλλού. όπως καταλαβαίνετε, η ιδέα είναι τόσο καταπληκτική μαλακία που χωρά πολλές παραλλαγές λ.χ. να γνωρίζουμε 2 όλοι αλλά όχι τα ίδια 2. αναμένω αντιπροτάσεις σας.

      - οι μπάμιες επιτρέπονται, απαγορεύονται όμως γαλακτοκομικά προϊόντα χωρίς αεροστεγή συσκευασία, παιδιά, δεν παλεύεται η τυρίλα κάτι να κάνουμε.

      Διαγραφή
    3. >>

      - επειδή ακούμε διάφορα hoax τον τελευταίο καιρό για το χρώμα του site, ε λοιπόν το χρώμα θα πρέπει να παραμείνει ΠΕΡΤΙΚΑΛΙ όπως έχει, για να μην μπερδεύεται η μπλέμπα.

      - όχι μόνο επιτρέπονται, αλλά θα πρέπει να θεωρούνται και επιδοτούμενα, τα posts εκείνα τα οποία θα δημοσιεύονται σε συνέχειες.

      - να δωθούν σημαντικά κίνητρα να συμμετέχουν και γυναίκες εις την συντακτικήν επιτροπήν, μην καταντίσουμε μπακουρομάγαζο, μην έρθει η ανάπτυξη και μείνουμε απέξω.

      - θα πρέπει να θεσπιστούν καθημερινές ζώνες ποσταρισμάτων. λ.χ. κάθε μέρα στις 9 το βράδυ ποστ για τους φαλακρούς και τους έχοντας μυκητίαση και στις 10 ένα γρήγορο ταξίδι με όμορφα αγόρια και κορίτσια και ποίηση στην πάργα ή έστω την πρέβεζα.

      - το πότισμα πρέπει να γίνεται νωρίς το πρωί. όχι με ήλιο και όχι απόγευμα γιατί μαζεύονται κώνωπες.

      μέχρι εδώ έφτασαν τα 5 ευρώ που έδωσα για να μου γράψουν το λόγο, οπότε κλείνω

      συντρόλισσες, σύντρολλοι,

      βαστίξτε γερά στις επάλξεις της ηδονής
      πιέστε με το φτυάρι ήρεμα τις κοπριές
      για να χωθούν ξανά στη γη που ανήκουν

      ερχόμαστε και θα τρέμουν οι ζελέδες

      ΟΙ ΦΡΕΣΚΟΤΕΡΟΙ

      Διαγραφή
    4. (ναι ναι είναι tribute στον πιλαλί η ατάκα με τα τενεκέδια, μην με ρωτάτε τα προφανή)

      Διαγραφή